woensdag 12 mei 2010

safe and sound 2

Vrienden

De meesten hebben het al ondervonden: we zijn terug in het Belgenlandje. Vorige week donderdag verlieten we, met spijt in het hart en traantjes in de ogen, het prachtige Cape Town. Om 23.55 uur steeg one vlucht op.
Goed nieuws: we landden 40 minuten vroeger dan gedacht. We namen onze tijd om onze valiezen op te pikken, aangezien we toch wel een beetje zenuwachtig waren om onze mama en papa terug te zien. 

Het weerzien was wel heel fijn. De ouders van Tamara kwamen haar oppikken en als verrasing hadden ze 'zieke Robby' meegebracht, maar die had zich verstopt. Ook Charlottes ouders kwamen haar oppikken, vergezeld door haar zus die een 'Welcome Home'-ballon gekocht had.

Hier splitsen onze wegen voor het eerst in drie maanden. We genoten allebei van ons weekend, maar misten elkaar toch al. Het was vreemd om eens niet de hele tijd bij elkaar te zijn. Oplossing: maandagavond spraken we af om bij te kletsen over het weekend.

We merken dat het heel fijn is om al onze vrienden en familie terug te zien. Iedereen vraagt ons: "En, .. zou je nog terugkeren?" NATUURLIJK! Als iemand nog een vliegticketje naar Cape Town op overschot liggen heeft - we zijn vrijwilligers om het te gebruiken :D

We miss Cape Town.
We miss the Zebra Crossing.
We miss Camps Bay High School.
We miss everyone we met there.

Voorlopig wordt dit ons laatste blogbericht, aangezien jullie nu allemaal weer met ons kunnen afpsreken om bij te praten. No need to put everything on the blog anymore.

WE HAD THE TIME OF OUR LIVES!

xxx

Wij willen jullie allemaal graag bedanken voor het lezen van onze blog. Het is fijn om te weten dat mensen nieuwsgierig zijn en blijven naar hetgeen wij allemaal meemaakten in South Africa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten